De Mobiele PodKast brengt beweging

Met gepaste trots presenteren we het nieuwste meubelstuk in onze communicatielijn van hier naar daar. Creatief klussenbureau de Kleine Klusmaker legt momenteel de laatste hand aan de Mobiele PodKast; een moderne state-of-the-art podcaststudio gebouwd in een kast met Mac Gyver-iaanse allure en mogelijkheden. Een professionele en prachtig uitziende studio op wielen, met in de kast alles om met maximaal vier mensen een geanimeerd en geïnspireerd gesprek te kunnen voeren!

Mogelijkheden zijn eindeloos
De mogelijkheden met het medium podcast zijn eindeloos. Maak een periodiek programma waarin u verhalend, in een ontspannen setting, laat horen wat uw werk toevoegt. En doe dat met medewerkers, vrijwilligers, klanten en collega-organisaties samen, voor maximaal bereik. Zet of houd, samen met samenwerkingspartners, een bepaald thema op de kaart in een podcast. Of zet de Mobiele PodKast in als uw huis-radiozender voor, tijdens en na een congres of evenement.

Luisteraarsgemak
We leven in de tijd van streaming en gebruikersgemak. Met een podcast bereikt u geïnteresseerde luisteraars digitaal, langs alle kanalen die u ter beschikking hebt, met voor hen relevante informatie. Die ze kunnen beluisteren waar en ze maar willen! Daarnaast kunnen ze zich met één druk op de knop abonneren op alle toekomstige afleveringen. Dat maakt podcast ook zo ideaal in opmaat naar een congres of evenement; deelnemers zijn direct aangehaakt op alles wat u ze wilt laten weten. Veel gemakkelijker kunt u uw luisteraars niet maken!

Geïnteresseerd geraakt?
Neemt u dan contact met ons op of klik hier voor meer informatie.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.