De Mobiele PodKast

De Mobiele PodKast brengt beweging!
Vanuit de Mobiele PodKast maken we verhalen die beweging brengen. Voor overheden, organisaties, bewoners en tijdens congressen en evenementen. De Mobiele PodKast is een ‘podcaststudio plus’ die is uitgerust met alles wat nodig is om op iedere plaats een professionele podcast te maken. De ‘plus’ is het Mac Gyver-iaanse ontwerp van de Kast. Creatief klussenbureau De Kleine Klusjesmaker heeft de kast een verrassend ontwerp gegeven, met veel uitklap- en -schuif mogelijkheden. De Mobiele PodKast is daarmee ook een eyecatcher en creëert een inspirerende en ontspannen setting voor mooie, betekenisvolle gesprekken en verhalen!

Waarom een podcast?
Deze tijd is aan de Smartphonegebruiker. En die wil informatie die maximaal relevant is en direct en tijd- en plaatsonafhankelijk kan worden geconsumeerd. Met een podcast verleid je beoogde luisteraars dus met inhoud én gebruikersgemak; met informatie waar ze graag en gemakkelijk naar kunnen luisteren. Op de fiets, in de auto, tijdens het sporten, in bad of vlak voor een vergadering? Met een podcast kan het allemaal! Een podcast is ook nog eens…

  • Duurzaam, want papierloos.
  • In opmars en echt ‘van deze tijd’.
  • Een innovatieve en persoonlijke communicatietool.
  • Snel, gemakkelijk en kostenvriendelijk te maken.
  • Heel breed, langs alle digitale en social media kanalen, aan te bieden.
  • Inzetbaar voor gesprekken, verhalen, maar ook voor het naspelen van een casus.
  • Op steeds meer plekken te beluisteren, door Bluetooth.
  • Op iedere plek en op ieder tijdstip af te spelen.

Geïnteresseerd geraakt?
De mogelijkheden zijn eindeloos! Zet de Mobiele PodKast bijvoorbeeld structureel in binnen communicatiebeleid of tijdens een congres of evenement. Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op! Dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Voorbeelden van recent gemaakte podcastseries
Opdrachtgever: Cito
Titel: Wat een kans!

In deze podcastserie belichten diverse wetenschappers en praktijkmensen uit het onderwijs diverse aspecten van kansengelijkheid in het onderwijs.

Opdrachtgever: De Schoor
Titel: In Almere
In 10 afleveringen van exact 20:21 proberen we, als nieuwsgierige buitenstaander, Almere te doorgronden op belangrijke, grote thema’s. Wat voor een stad is Almere? Wie wonen er? En hoe geven beroepskrachten en inwoners samen vorm aan de samenleving en het samen loeven?

 

Opdrachtgever: Onze Huisartsen BV
Titel: Onze Huisartsen in coronatijd
Deze podcastserie is het inhoudelijk jaarverslag 2020 van Onze Huisartsen BV. In tien korte gesprekken vertellen medewerkers, huisartsen en ketenpartners over het jaar 2020, waarin alle vooraf uitgedachte plannen overboord konden. Wat heeft het coronajaar betekent voor het eigen werk en de samenwerking? Wat moest worden overwonnen en hoe heeft het crisisjaar de professionele bagage verrijkt en verdiept?