Onze Huisartsen BV brengt jaarverslag uit als podcastserie

Al een aantal jaren mogen wij een bijdrage leveren aan het jaarverslag van Onze Huisartsen BV, de regionale huisartsenorganisatie voor de regio Arnhem en omstreken. Dit jaar ging het in de verkennende gesprekken over de vorm al snel naar de podcast. Zou dat niet interessant kunnen zijn?

Oplossing ‘van nu’
De voordelen voor zowel de ‘ontvanger’ als Onze Huisartsen BV, als aanbieder, zijn legio. Als geïnteresseerde ontvanger hoef je niet perse je computer of tablet aan te zetten om op een site allemaal stukken te lezen. heb je een telefoon, dan kun je luisteren waar en wanneer je maar wilt! Een gesprek per keer, of alle items direct achter elkaar, bijvoorbeeld tijdens een lange autorit of een gezonde workout: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook tijdens bijvoorbeeld het koken of het boodschappen doen, kun je binnen een uur helemaal op de hoogte raken van de belangrijkste vraagstukken waar zorgpartners samen aan werken. En als aanbieder is het een aantrekkelijke keuze ten opzichte van bijvoorbeeld een digitaal of fysiek magazine. Afhankelijk van de vorm scheelt het kosten in bijvoorbeeld vormgeving, fotografie en drukwerk. Het is een duurzame ‘oplossing van nu’, die je overal kunt aanbieden. 

Betekenisvolle gesprekken
En zo kwam de podcastserie ‘Samen onderweg’ er. Dit inhoudelijk jaarmagazine 2019 van Onze Huisartsen BV biedt tien korte gesprekken waarin het brede spectrum aan vraagstukken en uitdagingen waar huisartsen en hun partners zich voor gesteld zien, wordt bestreken. Huisartsen en hun ketenpartners (Menzis, Ziekenhuis Rijnstate, Drie gasthuizengroep) bieden de luisteraar in tien korte afleveringen inzicht in hoe ze samen onderwerk zijn gegaan in 2019. 
Deze podcastserie is voor de corona-crisis opgenomen en dat maakt en aantal gesprekken, met de kennis van nu, alleen maar betekenisvoller.

Luisteren kan onderstaand, maar ook op de website van Onze Huisartsen BV. Daar staat per editie nog wat aanvullende informatie.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.