Het Zoet

Wie wil er geen samenleving waarin het leuker samenleven is? Veel mensen maken samen werk van vernieuwing en vooruitgang. In hun werk, hun straat, wijk of dorp. Vanuit de spannende zijstraatjes van het leven geven zij vorm aan een aantrekkelijkere, meer sociale en duurzamere samenleving. Met hun inzet laten ze de samenleving stralen!

Wij komen in ons werk zoveel inspirerende mensen tegen. Het Zoet is hét podium waar hun verhalen samenkomen, digitaal -op deze site- en in een cadeaumagazine dat een aantal keer per jaar verschijnt. Het inspireert lezers, zet aan tot actie en is voor organisaties hét podium om op te stralen als partner in vooruitgang. Het Zoet is ook een platform waar mensen fysiek ideeën en verhalen met elkaar uitwisselen. Twee keer per jaar brengen we onze Zoete partners in vooruitgang en vernieuwing samen. Informeel, op een bijzondere plek, rondom een spannend programma. Daarbij staan verbinding en de kennis en ervaringen van de deelnemers zelf centraal.

Meer informatie?
Lees hier de meest recente editie die volledig in het teken van ‘samen’ staat. Of doe wat zo’n 25 organisaties eerder deden en haak aan als Zoete inhoudgever!