Meest recente editie het Zoet

Vol trots presenteren we hier de meest recente editie van het Zoet. Het thema dit nummer is ‘Samen: wanneer worden 1 en 1 nu samen 3?’. Het magazine is gevuld met 100% verhalen boordevol vooruitgang en vernieuwing.

Nieuwe Zoete inhoudgevers
Grote dank gaat uit naar alle medewerkers en geïnterviewden en natuurlijk naar onze Zoete inhoudgevers. In deze editie zijn dat organisaties die het Zoet al tijden een warm hart toedragen en het benutten als podium voor hun mooiste verhalen: Rastergroep Deventer, Rijnstad, Spectrum partner met elan, Het Krachtlokaal Zevenaar en Adviesnetwerk 7Zebra’s. Daarnaast zijn we trots dat we in deze editie weer drie nieuwe Zoete inhoudgevers mogen presenteren: Stichting Welzijn Putten, Natuurmonumenten en de Provincie Gelderland/Leefbaarheidsalliantie. Ook zij gaan nu ervaren hoe mooi het is de meest inspirerende en tot de verbeelding sprekende verhalen vanuit de eigen organisatie te delen met ons Zoet lezerspubliek. En wat het is om dat verhaal in contacten cadeau te kunnen doen aan stakeholders. Dan start iedere afspraak Zoet! Al met al groeit ons netwerk van organisaties die vooruit willen met de samenleving maar door. Alle Zoete inhoudgevers staan op onze Zoete Partners-pagina.

Bestellen?
Ook alvast voorsorteren op een ‘lekker veel lezen-zomer’ met een even interessant als inspirerend en enthousiasmerend magazine? Uniek qua ontwerp, vormgeving en inhoud en maximaal milieuvriendelijk gedrukt?  Bestel dan hier het Zoet. Om zelf te lezen of cadeau te doen!

Ook Zoete inhoudgever worden?
Treed ook toe tot ons groeiend netwerk van organisaties, burgerinitiatieven en privépersonen die samen vooruit willen met de samenleving. Die geïnteresseerd zijn in sociale en fysieke vernieuwing en graag hun mooiste verhalen en kennis en ervaringen met elkaar delen. Kijk snel op deze pagina voor de mogelijkheden of neem contact op met Eelco Visser en verken de kansen om mee te doen (die zijn er legio).